annafia.webblogg.se

Njuter av livet och har två härliga pojkar Oscar & Melker. Är gift med Sigge. Bor på landet i ett hus vi själva byggt. Hos oss bor även nakenvovven Sixten. Är barnsligt förtjust i vackra ting o älskar att resa.

i dungen

Kategori: Allmänt

 
 
I dungen nära vårt hus har vi en koja. Så där var vi under em en lång stund, fikade, lekte o byggde. Kul tyckte grabbarna.
Hösten kan vara så skön. Känner mig oxå betydligt piggare än imorse. Men visst det känns strävt i halsen o lite tungt i kroppen.
 
 
 
 
 
 
 

mån fm

Kategori: Allmänt

Äntligen en ledig dag. Underbart. Känns som jag bott på jobbet sista tiden. Grå o dassig känner jag mig oxå- en annalkande ny förkylning kanske. Suck. Ja, ja det kommer bättre dagar.
Bredvid mig har jag en kille som lagar benen på en pall med sin hammare o borrmaskin o som väl ganska snart ska sova middag.  De andra två är på jobbet o skolan. Å när skolgrabben kommer med bussen i em har han med sig en kompis. Blir kul o fullt ös gissar jag.
 
Skön mån på er.
 
Har sprungit på ett par snygga örhängen som jag tänker lite drömskt på. De gröna är favoriten.
 
 

Säg Apelsiiiin...

Kategori: Allmänt

 
Med fixad frissa åkte en snygging med bussen till skolan, där det idag var dags för skolfoto.  Själv har jag ledigt idag tillsammans med lilleman utan mycket på schemat.  Såna dagar gillar vi!
 
 
En mycket älskad kille.

KALAS

Kategori: Allmänt

Här har vi firat Melker med kalas, gott fika o fina presenter. Å nu sitter vi med mamma, pappa o brorsan framför tv:n o slappar.
Önskar er en mysig kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi läser saga

Kategori: Allmänt

 
Mina barn är väldigt aktiva barn. Men så plötsligt satt de där tillsammans och läste. Kände mig varm i mammahjärtat, njöt av stunden och fångade det på bild.
 
 

Solig höstdag och detektiverna

Kategori: Allmänt

 
 
Har för en stund sen följt Oscar till skolbussen. Han är så duktig - tar på sig väskan, hjälmen och hoppar upp på cykeln redo för en ny spännande dag. Vinkar av han när han går på bussen och tänker: store killen! Ute är det en härlig frisk och solig höstdag. Passade på att vara ute en sväng innan vi ska åka till dagis och jobbet. (När brorsan inte är hemma kan man ju låna en leksak eller två dessutom).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I somras hade vi syster yster med familj här ett par dagar. Som alltid har vi allihop himla kul. Har sparat lite bilder därifrån:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar er en toppendag.

fint på kökshyllan

Kategori: Allmänt

Det tar tid att få ett hem just hemtrevligt. Man börjar med det stora, sen bit för bit jobbar man mot / med de mindre sakerna. Såsom just det där extra- som några kökshyllor t.ex. Väl inköpta och uppsatta kändes det lite mera helt och precis sådär lite mera hemtrevligt.

Älskade 2 - åring

Kategori: Allmänt

Fina Melker, älskade unge. För två år sen var du bara ett par timmar gammal och hade just öppnat upp de där underbara ögonen för världen. Vi hade två fina pojkar och lyckan var så stor, så stor. Du har nu hunnit att bli en busig, gosig pojk full med iver att utforska världen.

Stockholm

Kategori: Allmänt

Sitter i en rullande bil på stora vägen hem från den myllrande underbara huvudstaden. Har varit en toppenhelg, med skönt väder och mycket kärlek o skratt. Tack Karlsson o Stina för att vi fick vara med o fira o stort lycka till i framtiden. Längtar nu efter de allra finaste som väntar därhemma.

Å så blir det en vända till

Kategori: Allmänt

Har i ärlighetens namn saknat min sida och var nog inte riktigt "färdig" med bloggandet än. Så därför blir det en vända till. Ibland måste man vara utan något, reflektera och få sakna det. Men det blir efter lust och tid. Så hej igen! I em bär det iväg på en efterlängtad weekendresa till Stockholm. Karlsson och Stina gifter sig. Bröllopet kommer vara på Långholmen - söder och där ska vi även bo. (I ett gammalt fängelse, mycket spännande.). Men ikväll blir det det ngn form av utgång, ska bli så kul! Var ju i Danmark i somras och har en del fina bilder därifrån. Så startar upp bloggandet igen med att bjussa på några: