annafia.webblogg.se

Njuter av livet och har två härliga pojkar Oscar & Melker. Är gift med Sigge. Bor på landet i ett hus vi själva byggt. Hos oss bor även nakenvovven Sixten. Är barnsligt förtjust i vackra ting o älskar att resa.

helgläckerheter

Kategori: Allmänt

Skön helg har det varit här. I lör var jag bjuden till en jobbarkompis, som bjöd på så mycket gott och en massa skratt. Och på sön fortsatte kalasandet med mamma som fyllde 55. Hela familjen hade lagt ihop till en crosstrainer som vi överraskade henne med efter en skattjakt i källarn. Hon blev så glad!
 
 
 
Klippte killarna i helgen och det brukar inte vara poppis. Köpte grön hårgärg som jag kunde locka med och då gick det hela lite bättre.
 
 
Ps, Imorn fyller ännu ett födelsedagsbarn år - Sigge som blir 32! Grattis i förskott hjärtat.
 

sol mot blå himmel

Kategori: Allmänt

Härligt väder och nyss hemkomna från Skövde och KSS. Gick bra och om ca 1 mån blir det operation. Till barnens stora lycka stannande vi till på Mc´donalds. Mumsigt tyckte barnen (å så även mamma - lite flottigt är ju så gott ibland!).
 
 
Nu ska jag vila en stund innan det bär iväg för att jobba kväll.
 
 

Onsdags update

Kategori: Allmänt

Så var det sedvanliga april vädert här med sol, regn och rusk om vartannat. Var lediga idag och trotsade regnblasket och blåsten och var i dungen och kojan vi byggde på i somras. Var ju rätt skönt när vi väl kom ut. Elektrikern har oxå vart här idag och påbörjat med slutelen däruppe.
När jag jobbade igår hade vi besök av doktorer från Spanien som var med oss under dagen, rätt kul faktiskt men medicinspråk på eng. var lite klurigare.
Melkers ögonop. gick ju inte helt som förväntat, utan besvären kom smygande tillbaks igen, så därför är en ny op. tänkt att göras ganska snart. Och imorn ska vi på ett förbesök till KSS. Det gick ju så bra sist så det känns ganska ok.
Nu ska jag ut och springa med Lena. Behöver få upp flåset lite, eftersom ja ska hänga med syrran och hennes innebandylag och springa vårruset. Ska bli riktigt kul.
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busiga barn och hemmafix på ledig dag

Kategori: Allmänt

Vände ryggen till ett litet tag och vips så satt han där och badade, ganska roligt en stund men sen mest bara obehagligt när allt det blöta skulle av. Oscar har lekt Ninja turtles idag och knöt morgonrocksbandet runt huvudet. Det har lagats quorn med grön currysås och krispiga grönsaker och nu för en stund sen så blev trappans mattsteg färdiglagda. Blev ett steg över som fick pryda fårets rygg.
 
Må så gott.
 
Denna fina orkideé har bestämt sig för att bjuda på en fantastisk blommning just nu. Vilka färger!
 
 
Må så gott.

75 + 6 = 81 årskalas

Kategori: Allmänt

Här är vi vid bättre mod idag. Vi har repat oss och precis förberett för morgondagen med kläder till dagis och matlådor. Redo för att komma tillbaka till vardagen igen.
Idag var det storkalas för min morfar och barnens gammelmorfar som fyllde 75. Vi passade även på att fira Oscar för sina 6 år eftersom hans kalas för släkten blev inställt. Vi blev bjudna på supergod mat på Mössebergs kurort. Å det e ju så himla fint där. Så en riktigt lyx em har vi haft.
 
 
Oscar fick både fotbollsmål, plus-plus och snygga jeans. Jag & syrrorna gav morfar vin - både rött, rosé och vitt av Per Moberg och en fin blomma.
 

sjukstuga igen

Kategori: Allmänt

 
 
Här är vi sjuka... igen och jag har säkert fått några mer gråa hår på kuppen. Veckan som gått har bestått av krupp, feber och kräksjuka. Utmattade är vi allihop och hoppas på nya och bättre dagar framöver.
 
Får blunda och drömma tillbaks om såna här ljuvligheter sålänge:
 
 
 
 
 
 Tunisien. Palmer. Semester. Ljummen bris. Sol. Saltstänk. Underbart.
 
 

Barnkalas

Kategori: Allmänt

Här har vi nog världens gladaste 6 åring efter ett kalas fyllt med kompislek, presenter och gott. Som pricken över i är nog den stund för sig själv när kompisarna gått hem, och man får leka med allt fint.
Trötta men nöjda med dagen tar vi kväll. Kalas nr. 2 vankas ju imorn.
 

åh härliga fre

Kategori: Allmänt

Fredag och veckans bästa dag. Let´s dance har ju börjat igen så sitter som klistrad framför tv:n med ryckande ben som vill upp och dansa. Höll ju på med just såna danser i 10 år, så har väl blivit lite skadad;)
Eftersom jag jobbade förra helgen hanns det inte med några kalas för Oscar. Men imorn blir det barnkalas och på sön kommer släkten. Vad han har längtat...
 
 
 
 

Påsken i bilder

Kategori: Allmänt