annafia.webblogg.se

Njuter av livet och har två härliga pojkar Oscar & Melker. Är gift med Sigge. Bor på landet i ett hus vi själva byggt. Hos oss bor även nakenvovven Sixten. Är barnsligt förtjust i vackra ting o älskar att resa.

VECKOSLUT

Kategori: Allmänt

Här är det jobbhelg för mig och idag är det kvällstur som gäller. Skönt med sovmorgon och så hinner jag äta en låång go frukost:) Ska även försöka mig på en runda i spåret. Vi är nämligen barnlediga - Oscar och lillfis är på Unda och sover i husvagn hos farmor och farfar. Sigge var på herrmiddag igår och eftersom jag jobbade så fick det bli en minisemester för de små.
 
 
I veckan var det operation för Melker, allt gick så bra med sövningen och så vidare, men själva ingreppet gick inte att göra utan de kom ganska snabbt tillbaka med honom. Han har är en mycket ovanlig förträngning i sin lilla näsa där tårarna ska rinna ut. Det som händer nu är att vi får åka till Sahlgrenska där de troligtvis kommer göra en ny konstgjord väg före stoppet. Känns såklart inte roligt och första tanken var att nu räcker det - inte mera operationer. Men det är en stor infektionsrisk att bara låta det vara och själva stoppet kommer alltid vara där om de inte gör något åt det.
 
 
 
Till något mycket roligare! Vi har bytt bil. En hög vardags lyxkänsla på det. Bara det att den har en fungerande AC gör att jag höjer den till skyarna;)
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jättefin bil och jätteduktiga pojkar, kan inte påså att Melker vantrivdes i husvagnen

    2013-05-26 | 15:59:10
  • Anna säger:

    Kul o höra att de haft det bra;) å bilen går som hejsan...

    2013-05-26 | 23:15:47

Kommentera inlägget här: