annafia.webblogg.se

Njuter av livet och har två härliga pojkar Oscar & Melker. Är gift med Sigge. Bor på landet i ett hus vi själva byggt. Hos oss bor även nakenvovven Sixten. Är barnsligt förtjust i vackra ting o älskar att resa.

morgonbestyr, feber och lite nytt

Kategori: Allmänt

Hej,
 
denna dag började som så likt andra när vi ska till dagis eller har en tid att passa - med lite småkaos. Melker hann med att käka vuxentandkräm och städa med toalettborsten i toaletten, Oscars rum och hallen. Melker springer runt som en liten virvelvind här hemma med steget ständigt före oss. När man plockar efter honom på en plats är han redan på nästa och demolerar;) Oscar får man ha en rejäl skopa tålamod med på morgonen då varje moment som ska göras får tjatas och gnatas om sådär 5-10 ggr. När bilen väl rullar iväg känns allt bättre och jag tänker att det väl är såhär när man har barn och att de ju egentligen ju är rätt fantastiska.
 
Melker fick följa med hem igen när vi lämnat dagis eftersom han hade feber igår kväll och inatt. Idag mår han mycket bättre óch vi har haft en lugn dag här hemma.
 
Igår köpte jag lite fint till övervåningen. Mattan är en klar favorit. Blir så glad av alla färger! Ett plus är att den är gjord av återvunnet material. Sånt gillar vi!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: