annafia.webblogg.se

Njuter av livet och har två härliga pojkar Oscar & Melker. Är gift med Sigge. Bor på landet i ett hus vi själva byggt. Hos oss bor även nakenvovven Sixten. Är barnsligt förtjust i vackra ting o älskar att resa.

Onsdags update

Kategori: Allmänt

Så var det sedvanliga april vädert här med sol, regn och rusk om vartannat. Var lediga idag och trotsade regnblasket och blåsten och var i dungen och kojan vi byggde på i somras. Var ju rätt skönt när vi väl kom ut. Elektrikern har oxå vart här idag och påbörjat med slutelen däruppe.
När jag jobbade igår hade vi besök av doktorer från Spanien som var med oss under dagen, rätt kul faktiskt men medicinspråk på eng. var lite klurigare.
Melkers ögonop. gick ju inte helt som förväntat, utan besvären kom smygande tillbaks igen, så därför är en ny op. tänkt att göras ganska snart. Och imorn ska vi på ett förbesök till KSS. Det gick ju så bra sist så det känns ganska ok.
Nu ska jag ut och springa med Lena. Behöver få upp flåset lite, eftersom ja ska hänga med syrran och hennes innebandylag och springa vårruset. Ska bli riktigt kul.
 
Ha en fin kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: